Usluge i oprema za ugostiteljstvo| UniMac

Usluge i oprema za ugostiteljstvo| UniMac

 

Usluge pranja veša su sastavni deo hotelskog poslovanja. Iz ovog razloga je UniMac veoma ozbiljan po pitanju komfora i dobrobiti Vaših gostiju.

Eksperti u ugostiteljstvu

 

Kada su u pitanju gosti Vašeg hotela, mi nikada nismo zadovoljni sa zadovoljavajućim rezultatima. Pranje veša u hotelima, banjama, restoranima i rezortima čini sastavni deo doživljaja Vaših gostiju.  Iz ovog razloga je UniMac veoma ozbiljan po pitanju komfora i dobrobiti Vaših gostiju.

Ozbiljno shvatamo zahteve Vaših gostiju

 

Vrhunska udobnost je sastavni deo iskustva Vaših gostiju. Iz ovog razloga UniMac® održava najviše standarde čistoće kada je reč o uslugama pranja veša i opremi u vešernicama u hotelima, banjama i restoranima. Obezbedite Vašim gostima kvalitetnu pamučnu ili svilenu posteljinu koja će ih dočekati na završetku luksuzno provedenog dana. Ponudite gostima u restoranu savršeno složene salvete. Naša visoko kvalitetna oprema je proizvedna po najvišim i najstrožim standardima, uključujući i RABC¹ - koji ima visoke zahteve.

 

¹Risk Analysis and Biocontamination Control, standard u perionicama veša, ekvivalent HACCP standardu u proizvodnji hrane.

 

Preuzimite katalog

Vodimo računa o Vašim gostima i Vašem profitu

 

Bez obzira da li upravljate banjom, rezortom, restoranom ili luksuznim hotelom, oprema u Vašoj vešernici mora da bude na istom nivou kvaliteta kao i sve ostale usluge i pogodnosti koje pružate gostima. UniMac®-ova rešenja za profesionalne vešernice su izrađena vodeći računa o Vašim gostima i Vašem profitu. Naša UniLinc® bežična kontrola upravljanja Vam omogućava ne samo da upravljate Vašom vešernicom, već i da prikupljate i upoređujete podatke o radu mašina i njihovom održavanju preko TotalVue® upravljačke table. Kompletan asortiman naše industrijske opreme je proizveden za dugotrajan, kvalitetan i pouzdan rad na koji se uvek možete osloniti. Svaka mašina za pranje, sušenje i peglanje veša je proizvedena da Vam pruži beskompromisnu izdržljivost, najsavremeniju tehnologiju i nenadmašnu efikasnost kako bi ste uvećali produktivnost, smanjili troškove i najrentabilniju opremu na tržištu.

® Registered trademark of Alliance Laundry Systems LLC © 2013 All Rights Reserved