Uslužno pranje veša

Kvalitetno pranje, sušenje i peglanje veša predstavlja jedan od preduslova za uspešno poslovanje ugostiteljskih i drugih objekata koji su pranje veša poverili specijalizovanim perionicama (outsource). Iz tog razloga, perionice veša koje posluju u okviru Covelsa poštuju najviše standarde kada su u pitanju tretman vode, korišćenje adekvatnih deterdženata i, naravno, odabir najkvalitetnije opreme.

Javite nam se

Kako vam Covels može pomoći?

U našim perionicama, u procesu pranja se koristi tretirana i omekšana voda, najkvalitetniji profesionalni deterdženti uz automatsko doziranje, i UniMac oprema vrhunskog kvaliteta. Sva znanja i iskustva koja smo stekli kroz dugogodišnji rad primenjena su u našoj perionici kako bi smo našim klijentima pružili premium kvalitet i uslugu.

Kvalitetno obrađen veš
Brza i kvalitetna usluga
Najkvalitetniji deterdžetni i oprema

Proces

Od momenta preuzimanja veša, prijema, sortiranja i obrade, u našim perionicama se poštuju najviši standardi u pranju veša. U mogućnosti smo da preuzeti veš vratimo shodno Vašim potrebama.

Korak 1

Naša dostavna vozila vrše preuzimanje veša kod klijenta nakon čega se isti prevozi do naše perionice.

Korak 2

Dopremljeni veš se pažljivo sortira po vrsti i stepenu zaprljanosti i shodno tome se biraju programi/tehnologije pranja. Nakon pranja, veš se otprema u deo perionice predviđen za sušenje a nakon toga na peglanje. Osušen i opeglan veš se slaže i pakuje i odlaže u magacin čistog veša.

Korak 3

Opran, opeglan i upakovan veš se iz magacina čistog veša transportuje do klijenta.

Zašto odabrati Covels?

Perionica veša u okviru naše kompanije posluje po najvišim standardima kvaliteta. Od tretiranja vode kako bi se uklonio kamenac i ostale nečistoće, do korišćenja najsavremenijih i najkvalitetnijih profesionalnih deterdženata i, naravno, upotrebom opreme UniMac, svetskog broja 1 u proizvodnji profesionalnih mašina za vešernicu, možete biti sigurni da će Vaš veš biti tretiran na najbolji mogući način.