Mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom

  Preuzimite katalog

Mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom

 

Pogodne za vešernice gde dodatni troškovi instalacije i odvodne cevi nisu mogući UniMac-ovi modeli mašina za sušenje sa toplotnom pumpom nude efikasno rešenje. Mašina sa toplotnom pumpom ne zahtevaju odvodne cevi za vazduh pošto se 100% otpadnog vazduha reciklira – naglo hladjenje odvaja vlagu dok naglo zagrevanje za rezultat ima ponovno uvodjenje toplog vazduha u bubanj mašine.

UniMac-ove mašine za sušenje sa toplotnom pumpom smanjuju potrošnju energije za više od 70% u poredjenju sa sličnim mašinama za sušenje, čime se postižu uštede u energentima. Potrebna je minimalna instalisana snaga od svega 3.6 kW.

 

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

  • Standardni sistem koji se sam čisti koristi kondenzat za ispiranje izmenjivača toplote čime se smanjuje količina flama i stranih materijala radi čistijeg veša i redjeg održavanja
  • Čelična osovina i dvostruki ležajevi produžavaju životni vek Vaše mašine
  • Opcioni senzori za vlažnost sprečavaju presušivanje
  • Sistem zatezanja sa jednim centralnim kaišem omogućava lako servisiranje
  • Opcioni mehanički sistem pranja koristi vodu pod pritiskom za efikasno čišćenje izmenjivača toplote
  • Opciono dvosmerno okretanje za veće komade veša

 

KONTROLE UPRAVLJANJA

EASY kontrola upravljanja sa 3pred-programirana ciklusa je jednostavna i laka za korišćenje. Poruke o greškama se pojavljuju na displeju radi efikasnijeg servisiranja. Temperatura se može slobodno programirati sa tačnošću od jednog stepena.

Funkcionalna FLEX kontrola upravljanja dolazi sa 9 standardnih programa, a ukupno ima mogućosti za 20. Ciklus sušenja se može pratiti statusnim indikatorima na displeju i dostupna je na 16 jezika. Temperatura, vreme sušenja i hladjenja su u potpunosti podesivi.

 

Modeli kapaciteti

UHP190 9.5 kg (20 lb)

UHP250 12.5 kg (25 lb)

UHP285 14.0 kg (30 lb)

UHP345 17.0 kg (35 lb)

 

® Registered trademark of Alliance Laundry Systems LLC © 2013 All Rights Reserved