Komercijalne perionice

Komercijalne perionice veša, bilo da su malog ili velikog kapaciteta, zahtevaju brzu obradu veša i maksimalnu produktivnost. Pravovremena obrada veša u Vašem svakodnevnom poslovanju, bez obzira koje klijente servisirate (hotele, bolnice i sl.) je od presudnog značaja za Vaš biznis.

Javite nam se

Rešenje za Komercijalne perionice

UniMac®-ova oprema za komercijalne perionice veša je dizajnirana da uz pomoć naprednih kontrola upravljanja i kvalitetne izrade, učini radnu snagu efikasnijom, dok istovremeno dobijate najniže troškove vlasništva tokom celokupnog životnog veka opreme. Mašine za pranje i sušenje sa frontalnim punjenjem dizajnirane su sa ciljem da postignete maksimalnu produktivnost. Mogućnost programiranja mašina da započnu sa radom u željeno vreme, u kombinaciji sa velikim brzinama centrifuge kao i kraćim vremenom potrebnim za punjenje mašina vodom zahvaljujući dvostruko većim brojem ulaznih ventila uštedeće Vam vreme tokom svakog ciklusa i omogućiti brži protok veša i poboljšati Vašu efikasnost.

Proces

Bilo da je reč o perionici manjeg kapaciteta ili perete i peglate tone veša za velike klijente, naši stručnjaci će pažljivo pristupiti analizi Vaših potreba i shodno tome odrediti najoptimalniji kapacitet opreme koji Vam je potreban.
Posebnu pažnju poklanjamo veličini prostora i energentima sa kojim raspolažete, sa fokusom na brojem zaposlenih, kako bi smo projektovali Vašu vešernicu i omogućili da obrađujete veš sa najvećom efikasnošću.

Optimalan kapacitet mašina za pranje i sušenje, u kombinaciji sa naprednim tehnologijama, poput OptiSpray tehnologije za ispiranje veša ili OPTidry tehnologije pri sušenju veša, omogućavaju Vam maksimiziranje produktivnosti u Vašem radu. Ove i druge tehnologije će Vam uštedeti vreme, učiniti Vašu radnu snagu efikasnijom i optimizovati troškove poslovanja.
Završna obrada veša je često odlučujući faktor u određivanju produktivnosti Vaše vešernice. Iz tog razloga, posebnu pažnju poklanjamo valjcima za peglanje veša. U kombinaciji sa uređajima za uvlačenje i slaganje veša, efikasnost Vaše perionice će biti podignuta na najviši mogući nivo.

Proizvodi

Profesionalne mašine za pranje veša serije UW i UY, sa naprednim tehnologijama poput OPTispray tehnologije ispiranja, mašine za sušenje serija UDR i UU, kao i širok izbor valjaka za peglanje sa različitim radnim širinama (i do 3.5 metara), učiniće Vašu perionicu efikasnom i produktivnom. Širok izbor opreme za završnu obradu (stolovi za peglanje, lutke i prese i sl.) učiniće Vaše poslovanje jednostavnijim a Vaše klijente učiniti zadovoljnim.

Kontakt