Profesionalna oprema za vešernice

Profesionalna oprema za vešernice od najvećeg je značaja za kvalitet usluge koju želite pružiti u svom hotelu, zdravstvenoj ustanovi ili restoranu. Odaberite i naručite kvalitetne mašine za pranje, sušenje i peglanje veša ili uređaje za završnu obradu veša koje mogu da odgovore svakom vašem zahtevu i potrebi.

Profesionalna oprema za vešernice

Mašine za pranje veša

Profesionalne mašine za pranje veša su napravljene po najvišim standardima kvaliteta. Nove tehnologije u kombinaciji sa robusnim dizajnom omogućavaju vrhunski učinak uz niske operativne troškove. Izdvajamo iz ponude modele UW45 i UW65 što su jedinstveni modeli na tržištu - ankerisane mašine sa visokom centrifugom od 400G.

Pogledaj prozivode

Mašine za sušenje veša

Profesionalne mašine za sušenje veša brzo i efikasno obavljaju posao, a zahvaljujući našoj OptiDry tehnologiji, u kombinaciji za više programa sušenja i kvalitetnom izradom, sprečavaju presušivanje veša i time doprinose da proces sušenja veša bude ekonomičan i efikasan.

Pogledaj prozivode

Uređaji za uvlačenje i slaganje veša

Iskoristite više prostora u svojoj vešernici. Sa uređajima za uvlačenje, savijanje i slaganje veša obezbeđujete maksimalne uštede u vremenu, prostoru i radnoj snazi, dok istovremeno podižete produktivnost i efikasnost.

Pogledaj prozivode

Uređaji za završnu obradu veša

Profesionalni uređaji za završnu obradu veša podižu razinu efikasnosti i brzine obrade na viši nivo. Stolovi i lutke za peglanje, preše i feneratori pare neizostavni su dodatci u svakoj profeionalnoj vešernici neovisno o tome radi li se o bolnici, hotelu ili obrazovnoj ustanovi.

Pogledaj prozivode

Valjci za peglanje veša

Profesionalni valjci za peglanje predstavljaju završni deo procesa obrade veša, koji je ujedno i najznačajniji. Širok asortiman valjaka za peglanje, kako sa grejnim cilindrom tako i sa grejnim koritom, Vam omogućava da ispunite sve zahteve koji pred Vas postave Vaši klijenti.

Pogledaj prozivode

Kontakt