Profesionalna oprema za vešernice

Profesionalna oprema za vešernice od najvećeg je značaja za kvalitet usluge koju želite pružiti u svom hotelu, zdravstvenoj ustanovi ili restoranu. Odaberite i naručite kvalitetne mašine za pranje, sušenje i peglanje veša ili uređaje za završnu obradu veša koje mogu da odgovore svakom vašem zahtevu i potrebi.

Kalkulator kapaciteta vešernice

Profesionalna oprema za vešernice

Mašine za pranje veša

Profesionalne mašine za pranje veša - vrhunski učinak uz niske cene operativnih troškova

Profesionalne mašine za pranje veša su napravljene po najvišim standardima kvaliteta kako bi zadovoljile i najzahtjevnije potrebe profesionalnih vešernica, hotela, bolnica, restorana i drugih ustanova. Nove tehnologije u kombinaciji sa robusnim dizajnom omogućuju vrhunski učinak uz niske operativne troškove.

Posebno izdvajamo jedinstvene modele UW45 i UW65, ankerisane mašine sa visokom centrifugom od 400G. Ove industrijske mašine za pranje veša su idealne za pranje velikih količina veša u kratkom vremenu, uz maksimalan učinak i minimalan trošak.

Pogledaj prozivode

Mašine za sušenje veša

Profesionalne mašine za sušenje veša brzo i efikasno obavljaju posao, a zahvaljujući našoj OptiDry tehnologiji, u kombinaciji za više programa sušenja i kvalitetnom izradom, sprečavaju presušivanje veša i time doprinose da proces sušenja veša bude ekonomičan i efikasan.

Pogledaj prozivode

Valjci za peglanje veša

UniMac profesionalni valjci za peglanje veša – vrhunski učinak uz niske cene operativnih troškova Profesionalni valjci za peglanje veša su poslednji korak u procesu obrade veša, i ujedno najvažniji. Široka ponuda valjaka za peglanje, kako sa grejnim cilindrom tako i sa grejnim koritom, omogućava Vam da zadovoljite sve zahteve Vaših klijenata. Naši valjci za peglanje veša poznati su po svojoj vrhunskoj kvaliteti, pouzdanosti i dugovečnosti. Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i opremljeni su najmodernijom tehnologijom, za vrhunske rezultate. Uz naše valjke, dobijate i kompletnu podršku našeg stručnog tima, koji će Vam pomoći u izboru pravog valjka za Vaše potrebe, kao i u njegovom održavanju i servisiranju.

Pogledaj prozivode

Uređaji za završnu obradu veša

Profesionalni uređaji za završnu obradu veša podižu razinu efikasnosti i brzine obrade na viši nivo. Stolovi i lutke za peglanje, preše i feneratori pare neizostavni su dodatci u svakoj profeionalnoj vešernici neovisno o tome radi li se o bolnici, hotelu ili obrazovnoj ustanovi.

Pogledaj prozivode

Uređaji za uvlačenje i slaganje veša

Iskoristite više prostora u svojoj vešernici. Sa uređajima za uvlačenje, savijanje i slaganje veša obezbeđujete maksimalne uštede u vremenu, prostoru i radnoj snazi, dok istovremeno podižete produktivnost i efikasnost.

Pogledaj prozivode

Kontakt