Održavanje objekata

Opremu za vešernicu ne kupujete svaki dan, te iz tog razloga morate biti sigurni da ste napravili pravi izbor. UniMac-ove mašine za pranje mopova i krpa za čišćenje su dizajnirane da Vam pruže maksimalnu pouzdanost i produktivnost – upravo ono što bi ste i očekivali od svetskog lidera u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice.

Javite nam se

Rešenje za Održavanje objekata

UniMac-ova oprema koja se koristi za pranje mopova pažljivo je proizvedena da Vam pruži maksimalne rezultate. Mnogobrojna laboratorijska testiranja su dokazala da mopovi koji se peru u UniMac-ovim mašinama sadrže manje prljavštine, prašine i mikročestica, što je posledica kombinovanja robusne izrade prilikom proizvodnje i naprednih tehnologija pri upravljanju. Kao rezultat, mopovi prilikom završenog procesa pranja izlaze iz mašina navlaženi shodno Vašim zahtevima i zahtevima Vaših klijenata i imaju duži vek trajanja.

Proces

Bilo da Vam je potrebna oprema za održavanje Vašeg objekta (poslovna zgrada, spa centar, bolnica) ili se bavite pružanjem usluga održavanja objekata za Vaše klijente, u prilici smo da Vam pružimo savete i pomognemo da odaberete pravi kapacitet opreme koji Vam je potreban. U obzir uzimamo količine mopova i drugih tkanina (krpe, mikrofiberi) koje je potrebno oprati u toku dana, njihove veličine i težine i na osnovu dobijenih analiza Vašeg poslovanja u prilici smo da Vam ponudimo adekvatne kapacitete. Posebnu pažnju obraćamo pri odabiru tehnologije pranja i koje vrste deterženata možete koristiti, kako bi smo osigurali najbolje rezultate i obezbedili što duži životni vek mopova i mikrofiber krpa koje koristite u održavanju.

Specijalno razvijeni ramovi sa kolektorima za nečistoće na našim mašinama za pranje mopova sprečavaju začepljenja na kanalizacionim cevima. Specijalni SDC kolektor za nečistoće se lako čisti i održava.
Specijalno dizajnirani programi za pranje mopova, kao dodatak standardnim programima pranja, obezbeđuju pre-impregnaciju svih vrsta tkanina koje se koriste u čišćenju i obezbeđuju hemijsku i termalnu dezinfekciju. Bitno je naglasiti da su svi programi pranja testirani i odobreni od strane Wfk Instituta.

Proizvodi

Mašine za pranje veša serije UY, modeli UY65 – UY135 najpogodniji su za pranje mopova i ostalih tkanina koje se koriste u održavanju objekata. Kontaktirajte nas kako bi smo Vas savetovali šta je najbolje rešenje za Vas.

Kontakt