Rešenja

Pronađite savršeno rešenje za pranje veša za vaše poslovne potrebe uz naš širok izbor opcija.

Javite nam se

Restorani

Olakšajte sebi posao sa UniMac-ovom opremom za restorane dizajniranom za laku upotrebu. Naše mašine za tretiranje restoranskog veša su jednostavne za korišćenje i omogućiće Vam da zadržite čistoću u Vašem restoranu.

Saznaj više

Softwash čišćenje garderobe

Iznalaženje novih načina da povećate operativnu efikasnost i smanjite troškove u svim segmentima Vašeg poslovanja je izazov sa kojim se susrećete svakog dana. Sa SoftWash™ tehnologijom biće Vam omogućeno da vešernicu skinete sa liste problema koji Vas muče. Naše rešenje mokrog čišćenja (wetclean) Vam omogućava konkretno smanjenje operativnih kao i troškova energije i radne snage uz istovremeno povećanje produktivnosti i efikasnosti. A sve je bazirano na realnim činjenicama.

Saznaj više

Održavanje objekata

Opremu za vešernicu ne kupujete svaki dan, te iz tog razloga morate biti sigurni da ste napravili pravi izbor. UniMac-ove mašine za pranje mopova i krpa za čišćenje su dizajnirane da Vam pruže maksimalnu pouzdanost i produktivnost - upravo ono što bi ste i očekivali od svetskog lidera u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice.

Saznaj više

Samouslužne perionice

Speed Queen je globalni lider u proizvodnji opreme za samouslužne perionice veša sa više od 100 godina iskustva u proizvodnji pouzdane i kvalitetne opreme. U kombinaciji sa naprednim tehnologijama i kvalitetnim servisom, pružamo apslolutno najniži trošak vlasništva na tržištu.

Saznaj više

Komercijalne perionice

Komercijalne perionice veša, bilo da su malog ili velikog kapaciteta, zahtevaju brzu obradu veša i maksimalnu produktivnost. Pravovremena obrada veša u Vašem svakodnevnom poslovanju, bez obzira koje klijente servisirate (hotele, bolnice i sl.) je od presudnog značaja za Vaš biznis.

Saznaj više

Zdravstvo

Pri pružanju vrhunske zdravstvene nege ne postoji mesto za greške. Dobrobit Vaših pacijenata zavisi od tačnosti i izvrsnosti. A vešernica nije izuzetak.

Saznaj više

Hoteli i banje

Gosti odsedaju u kvalitetnim hotelima i rezortima sa razlogom: vrhunski komfor i smeštaj. A svetski lider u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice u potpunosti razume Vašu opredeljenost da gostima pružite vrhunsku i nenadmašnu uslugu. Mi veoma ozbiljno shvatamo ulogu koje imaju vešernice kako bi ste postigli Vaš cilj.

Saznaj više