Oprema za vešernice je naša isključiva delatnost

Kao istiniski eksperti u Vašem poslu, očekujete da Vaši poslovni partneri budu ozbiljniu poslovanju poput Vas. Iz tog razloga smo i mi isto tako posvećeni profesionalnim vešernicama.

Javite nam se

Covels d.o.o. je ovlašćeni zastupnik i distributer kompanije Alliance Laundry Systems LLC, robnih marki UniMac® i Speed Queen®, svetskog broja 1 u proizvodnji profesionalne industrijske opreme za vešernice. Sa preko 100 godina iskustva u proizvodnji industrijske opreme za vešernice, UniMac i Speed Queen su svetski priznati brendovi, prisutni na svim kontinentirma - u vodećim hotelskim lancima, bolnicama, staračkim domovima, restoranima i ostalim institucijama koje zahtevaju besprekorno tretiranje pranje veša, uz najveće uštede.

Pored prodaje i distribucije industrijske opreme za pranje veša, Covels d.o.o. poseduje i dve poslovne jedinice – servise za pranje veša, koji su ujedno i centri za obuku za naše klijente. Servisna podrška je ključna za našu lidersku poziciju na tržištu. Naši servisni tehničari su Vam uvek na raspolaganju i prolaze redovne godišnje obuke u najmodernijim centrima kompanije Alliance Laundry Systems LLC. Raspolažemo sa kompletnim lagerom rezervnih delova za našu opremu, što servisne intervencije čini brzim i efikasnim.

Eksperti u profesionalnom pranju veša

UniMac® je neosporni svetski lider u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice. Naši proizvodi su dizajnirani i napravljeni kako bi se ispunili najzahtevniji uslovi rada bilo koje vešernice. Nenadmašna izdržljivost i pouzdanost naše opreme Vam obezbedjuje dugotrajan i pouzdan rad. A naši proizvodi su podržani od strane globalne mreže eksperata i distributera. Može se reći da su vešernice sastavni deo naše DNK.

Mi kreiramo budućnost u perionici veša

Stalno se krećemo napred. Predviđamo potrebe naših partnera i razumemo izazove koje donosi sutrašnjica. Na taj način, iz dana u dan, potvrđujemo lidersku poziciju i nudimo najrentabilniju opremu na tržištu. OPTidry® tehnologija za sprečavanje presušivanja veša; OPTispray™ tehnologija ispiranja veša; 400 G sila centrifuge; UniLinc® kontrola upravljanja: ovo su samo neka od naših poslednjih tehnoloških dostignuća koja doprinose povećanju produktivnosti. A ona svakako nisu jedina s obzirom da već 70 godina uvodimo revolucionarna rešenja u tehnologiji pranja i sušenja veša. A imajući u vidu našu rešenost da nastavimo krupnim koracima napred - svakako nisu ni poslednja.

Ponosni član grupacije Alliance Laundry System

UniMac® je robna marka kompanije Alliance Laundry Systems, svetskog lidera u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice sa više od 3.5 miliona instaliranih mašina širom sveta. Alliance okuplja oko sebe najveće brendove na tržištu. Bilo da je reč o profesionalnim industrijskim vešernicama – što je UniMac®-ova isključiva delatnost, samouslužnim perionicama, javnim perionicama ili profesionalnoj opremi za kućnu upotrebu, Alliance obezbedjuje svojim klijentima široki asortiman najpouzdanije profesionalne opreme na tržištu. Naš program podrške klijentima, Customer One™, je nagrađivan uzastopno 2015. i 2016. godine nagradom Stevie® za izvrsnost u podršci kupcima, čime je još jednom dokazana naša stalna posvećenost uspehu naših klijenata.

O Alliance Laundry System

Osnovana 1908. godine, kompanija Alliance Laundry Systems je svetski priznati i poznati proizvođač profesionalne opreme i usluga za vešernice. Sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama i Belgiji, proizvodnim pogonima u Kini, Češkoj Republici i SAD, mi zapošljavamo više o 2900 ljudi na preko 129.600 kvadratnih metara prostora. U 2015. godini zabeležili smo rekordnih USD 860 miliona prihoda od prodaje.

Mi proizvodimo svetski poznate brendove mašina za pranje, sušenje i peglanje veša, sa kapacitetima od 6 do 180 kg po ciklusu. Naša oprema nalazi široku primenu u sva četiri glavna sektora, uključujući samouslužne, industrijske, kućne i javne perionice veša. Naše brendove ćete pronaći u hotelima, industrijskim perionicama veša, školama, vojnim bazama, apartmanima, bolnicama, fabrikama i domovima.