Uređaji za završnu obradu veša

Profesionalni uređaji za završnu obradu veša podižu razinu efikasnosti i brzine obrade na viši nivo. Stolovi i lutke za peglanje, preše i feneratori pare neizostavni su dodatci u svakoj profeionalnoj vešernici neovisno o tome radi li se o bolnici, hotelu ili obrazovnoj ustanovi.

Kalkulator kapaciteta vešernice

Uređaji za završnu obradu veša

Stolovi za peglanje veša i parne pegle

Vakuumski stolovi za peglanje pogodni su za upotrebu u manjim vešernicama, hotelima i hemijskim čistionama. Ističu se visokim kvalitetom i efikasnošću što za rezultat ima vrhunske rezultate peglanja.

Pogledaj prozivode

Lutke za peglanje veša

Profesionalne lutke za peglanje na sistemu produvavanja parom pogodne su za peglanje različite vrste garderobe - od džinsa, košulja i sportskih jakni do sakoa i laboratorijskih mantila.

Pogledaj prozivode

Prese za peglanje veša

Univerzalne vazdušne prese za peglanje veša obložene su donjom i gornjom daskom s dovodom pare. Visok nivo efikasnosti omogućava brzu i kvalitetnu završnu obradu veša. U našoj ponudi imamo izbor presa za peglanje za profesionalnu i kućnu upotrebu. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala i garantujemo vam da ćete sa našim presema za peglanje brzo i lako ispeglati sve vrste veša.

Pogledaj prozivode

Stolovi za skidanje fleka

Stolovi za skidanje fleka se koriste pri tretiranju svih vrsta fleka pre čišćenja garderobe. Nalaze svoje mesto u perionicama i hemijskim čistionicama, a naročito su efikasni u kombinaciji sa našom Softwash tehnologijom ekološkog čišćenja garderobe.

Pogledaj prozivode

Generatori pare

Električni generatori pare imaju implementiranu mogućnost elektronske kontrole, a ističu se kapacitetom proizvodnje pare i do 180 kg/h.

Pogledaj prozivode

Kontakt