Projektovanje

Odabir i pravilan raspored opreme u vešernici je od ključnog značaja za njen efikasan i produktivan rad. Covels svojim klijentima nudi uslugu izrade projektnog rešenja u kojem je sadržan optimalan raspored opreme, potrebni priključci za mašine kao i ostale tehničke podatke potrebne za kvalitetno izvođenje radova na objektu vešernice pre montaže i puštanja opreme u rad.

Javite nam se

Kako vam Covels može pomoći?

Projektno rešenje urađeno od strane naših stručnjaka ukloniće sve Vaše nedoumice po pitanju pravilnog rasporeda opreme, adekvatnih priključaka i organizacije kompletnog procesa obrade veša. Primenom našeg projektnog rešenja bićete sigurni da će Vaša vešernica poslovati efikasno i kvalitetno.

Maksimalna produktivnost zaposlenih
U potpunosti optimizovan radni proces u vešernici
Optimalni operativni troškovi

Proces

Nakon pažljivog prikupljanja podataka od strane klijenta o smeštajnim kapacitetima objekta i količinama veša koji treba da se obradi kao i veličini prostora predviđenog za vešernicu, naši stručnjaci pristupaju izradi projektnog rešenja. U obzir se uzimaju svi aspekti koji utiču na rad vešernice – potreban broj zaposlenih, raspoloživi energenti kao i pozicija vešenice u samom objektu klijenta.

Korak 1

Analiza prikupljenih podataka je od krucijalnog značaja za izradu projekta. Na osnovu ovih informacija, naši stručnjaci određuju potreban kapacitet opreme u ciklusima pranja, sušenja i peglanja veša kao i vrsti i modelima mašina koje bi bile najoptimalnije za korišćenje, uz adekvatan broj zaposlenih .

Korak 2

Na osnovu izrađenog projektnog rešenja, klijent pristupa pripremi svih potrebnih priključaka i prostora vešernice, nakon čega se vrši isporuke odabrane opreme. U ovom koraku se vrši priključenje opreme na instalacije i puštanje u rad.

Korak 3

Po izvršenoj instalaciji, vrši se obuka osoblja vešernice kao i tehničkog osoblja. Klijenti se detaljno upoznavaju sa uputstvima za upotrebu i preventivno održavanje. Kao dodatni benefit poslovanja sa Covels-om, osoblje klijenta ima opciju boravka i obuke za rad u našem centru za obuku.

Zašto odabrati Covels?

Odabirom kompanije Covels kao Vašeg partnera u vešernici, uz opremu UniMac kao premium brenda na tržištu, obezbeđujete kvalitetan i pouzdan rad Vaše vešernice. Uz stalno praćenje rada opreme kroz redovne servise i obilaske, superiornu post-prodajnu podršku u vidu kvalitetnog i brzog servisa i odličnog lagera rezervnih delova, možete se u potpunosti posvetiti Vašem poslovanju znajući da ste segment obrade veša prepustili vrhunskim profesionalcima na tržištu.