Softwash čišćenje garderobe

Iznalaženje novih načina da povećate operativnu efikasnost i smanjite troškove u svim segmentima Vašeg poslovanja je izazov sa kojim se susrećete svakog dana. Sa SoftWash™ tehnologijom biće Vam omogućeno da vešernicu skinete sa liste problema koji Vas muče. Naše rešenje mokrog čišćenja (wetclean) Vam omogućava konkretno smanjenje operativnih kao i troškova energije i radne snage uz istovremeno povećanje produktivnosti i efikasnosti. A sve je bazirano na realnim činjenicama.

Javite nam se

Rešenje za Softwash čišćenje garderobe

SoftWash je revolucionarna tehnologija čišćenja garderobe kojom se u potpunosti isključuje korišćenje hemikalija koje se koriste u konvencionalnom hemijskom čišćenju, proširuje se dijapazon artikala koje možete da tretirate, smanjuju se troškovi i, na posletku, celokupan proces je bezbedan za zdravlje Vaših zaposlenih, klijenata i životnu sredinu. Shower Jet tehnologija u mašinama za pranje koja, uz upotrebu specijalnih deterdženata, povećava produktivnost i smanjuje troškove.

Proces

U mogućnosti smo Vam ponuditi nekoliko opcija kapaciteta opreme u skladu sa Vašim potrebama. Bez obzira da li želite da povećate dijapazon usluga koje nudite u Vašoj vešernici ili želite da pokrenete novi posao, širok izbor opreme za čišćenje, sušenje i završnu obradu garderobe Vam je na raspolaganju. Naši stručnjaci će Vam ponuditi rešenje koje će na najbolji način odgovoriti na Vaše potrebe za čišćenjem i najosetljivije garderobe.

Korišćenjem SoftWash tehnologije čišćenja, u mogućnosti ste da tretirate artikle od vune, viskoze, kašmira, 70% predmeta od kože i to u periodu od čak 25 minuta. Na ovaj način ste u mogućnosti da očistite preko 30 vunenih predmeta na sat, vraćajući garderobi njenu prirodnu lepotu.
Vaši klijenti će takođe primetiti prednosti SoftWash® Xtreme Caretehnologije. U poređenju sa hemijskim čišćenjem, SoftWash® XtremeCare kao rezultat ima snažnije boje i besprekorno beo veš,iz razloga što u procesu ne postoji reciklirana hemikalija koja sekoristi u hemijskom čišćenju, koja može prouzrokovati gubljenje bojai sivilo garderobe koja se tretira.

Proizvodi

Specijalno redizajnirane mašine za pranje, modeli SW serije kapaciteta od 8 do 24 kg, sa specijalnom ShowerJet tehnologijom, mašine za sušenje SWT sa posebno dizajniranim programima sušenja uz upotrebu senzora za vlagu, kao i stolovima, lutkama i presama za peglanje konstruisanim za završnu obradu (poput modela NOVA, LEO, M-501 i sl.) kompletiraće Vašu SoftWash perionicu i pružiti Vama i Vašim klijentima premium kvalitet u čišćenju garderobe.

Kontakt