Zdravstvo

Pri pružanju vrhunske zdravstvene nege ne postoji mesto za greške. Dobrobit Vaših pacijenata zavisi od tačnosti i izvrsnosti. A vešernica nije izuzetak.

Javite nam se

Rešenje za Zdravstvo

Mi nudimo kompletnu liniju izdržljive opreme visokih performansi kako bi ste bili sigurni da Vaši pacijenti imaju obezbedjen komfor koji im je potreban. Razvijamo nove tehnologije kako bi smo obezbedili vrhunske rezultate pranja veša jer smo svesni da bolje zdravlje zavisi od zdrave okoline. A podrška koju dobijate od naših eksperata pruža sigurnost Vama i Vašim pacijentima.

Proces

Sa više od 70 godina iskustva kao lider u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice, projektovanju i servisnoj podršci, naša kompletna rešenja Vam omogućavaju bezbrižno funkcionisanje vešernice što Vam pruža mogućnost da svoju punu pažnju posvetite Vašim pacijentima.

UniMac oprema za veš je robusna, konstruisana i proizvedena na način da pruži nenadmašne performanse. Naše mašine su proizvedene od vrhunskih materijala i testirane do granica izdržljivosti u našim savremenim laboratorijama kako bi omogućile pouzdan i dugovečan rad na koji možete da se oslonite kada Vam je to najpotrebnije.
Uštedite vreme u Vašoj vešernici sa do tri puta bržom centrifugom, većim brojem ulaznih ventila za vodu radi bržeg punjenja mašina za pranje i sistemom ispiranja koji Vam štedi skoro tri minuta pri svakom koraku ispiranja. Potrebno vreme za obuku zaposlenih je skraćeno zahvaljujući naprednim kontrolama upravljanja koje su jednostavne za korišćenje.

Proizvodi

Barijerne (medicinske) mašine za pranje veša serije UH, UMB i UB specijalno su dizajnirane za bolničke vešernice. Prljav veš se stavlja u mašine sa “prljave” strane, dok čist veš izlazi na suprotnoj, “čistoj” strani. Na ovaj način se sprečava kontaminacija veša i obezbeđuje maksimalna bezbednost u radu.

Kontakt