Restorani

Olakšajte sebi posao sa UniMac-ovom opremom za restorane dizajniranom za laku upotrebu. Naše mašine za tretiranje restoranskog veša su jednostavne za korišćenje i omogućiće Vam da zadržite čistoću u Vašem restoranu.

Javite nam se

Rešenje za Restorani

Naša oprema za restoransku vešernicu će Vas osloboditi od neprestanih troškova i problema koje imate sa uslugama pranja veša koje Vam pružaju spoljni servisi (outsource). Preuzmite kontrolu nad čistim vešom u Vašem restoranu korišćenjem UniMac opreme, koja je jednostavna za upotrebu i koja će omogućiti brzu obuku Vašeg osoblja, a istovremeno je efikasna, pouzdana i pruža vrhunski kvalitet.

Proces

Pažljivom analizom, pri kojoj uzimamo u obzir kapacitet Vašeg restorana, broj zaposlenih i dimenzijama i količinama veša koji koristite”iskrojićemo” optimalne kapacitete opreme koja Vam je potrebna. Vodeći računa o prostoru i energentima sa kojim raspolažete, izradićemo optimalan plan vešernice koja je potrebna da zadovolji sve Vaše potrebe za čistim vešom uz minimalne troškove i maksimalnu produktivnost.

Korišćenje UniMac opreme omogućiće Vam maksimalnu produktivnost i besprekorno čist veš. Posebno prilagođeni programi pranja za restoranski veš, kuvarske i uniforme Vašeg osoblja omogućiće Vam da brzo i efikasno tretirate i najupornije fleke.
Perfektno ispeglan stoljnjak ili salveta su prvi utisak koji gost stiče po dolasku u Vaš restoran. Valjci i stolovi za peglanje iz našeg programa su proizvedeni po najvišim standardima u industriji i omogućiće Vam besprekornu završnu obradu.

Proizvodi

Mašine za pranje i sušenje manjih kapaciteta (od 8 do 18 kg), koje se lako i jednostavno montiraju, praćene valjcima za peglanje radnih širina do 2 m i stolovima za peglanje, idealne su restoranske vešernice.

Kontakt