Hoteli i banje

Gosti odsedaju u kvalitetnim hotelima i rezortima sa razlogom: vrhunski komfor i smeštaj. A svetski lider u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice u potpunosti razume Vašu opredeljenost da gostima pružite vrhunsku i nenadmašnu uslugu. Mi veoma ozbiljno shvatamo ulogu koje imaju vešernice kako bi ste postigli Vaš cilj.

Javite nam se

Rešenje za Hoteli i banje

UniMac®-ova rešenja za vešernice Vam pružaju sve što je potrebno kako bi ste smanjili troškove, kontrolisali kvalitet, povećali prihode i pružili Vašim gostima vrhunsku uslugu time što ćete se odlučiti za sopstvenu vešernicu umesto uslužne. Od naših robusnih i kvalitetno izradjenih proizvoda do širokog spektra usluga koje naši eksperti pružaju našim klijentima, zadovoljstvo Vaših gostiju nam je uvek u fokusu pažnje. Jer Vaši gosti odsedaju u Vašem hotelu zato što zahtevaju najbolje, a mi nismo izuzetak – najbolji smo u onome što radimo.

Proces

Sa 60 godina iskustva kao lider u proizvodnji profesionalne opreme za vešernice, nudimo Vam servis i podršku bolju od bilo koga na tržištu. Od projektovanja vešernica i finansiranja, do podrške koju pruža najbolja mreža distributera, naša kompletna rešenja Vam omogućavaju da posao oko vešernice prepustite nama kako bi ste mogli da se posvetite Vašim gostima.

Mekan peškir nakon tuširanja. Delikatno savijena salveta za dobrodošlicu gostu na gurmanskoj večeri. Mnoštvo kvalitetne pamučne posteljine koje omogućavaju luksuzan završetak dana. Čiste i besprekorne uniforme koje Vaše osoblje čine reprezentativnim i profesionalnim. Iako Vaši gosti toga možda nisu svesni, vešernica igra ogromnu ulogu kada je u pitanju njihovo zadovoljstvo.
Naša linija profesionalne opreme je proizvedena od izdržljivih i vrhunskih materijala kako bi smo obezbedili performanse na koje možete da se oslonite. Napredne tehnologije Vam pomažu da povećate prihode uz očuvanje životne sredine.

Proizvodi

Svaka mašina je proizvedena da pruži izdržljivost bez kompromisa, savremene tehnologije pranja i vrhunsku efikasnost radi uvećanja produktivnosti i time Vam obezbedi najniže moguće troškove. Zato što verujemo da kada imate najbolje, imaće ga i Vaši gosti.

Kontakt