Konsalting

Pravilan i adekvatan odabir opreme i način rada u vešernici je od ključnog značaja za budući rad u procesu obrade veša. Upravo iz tog razloga, naša i iskustva našeg principala nesebično prenosimo na naše klijente.

Javite nam se

Kako vam Covels može pomoći?

Bez obzira kojim se poslom bavite i zašto Vam je potrebno pranje veša, tim naših stručnjaka Vam je na raspolaganju u odabiru opreme, procesa i načina rada, tehnologije pranja veša i kontroli troškova.

Adekvatan izbor opreme
Određivanje tehnologije pranja veša
Analiza operativnih troškova

Proces

Nakon razgovora sa klijentom i sagledavanjem njegovih potreba za pranjem veša, naši stručnjaci pažljivom analizom određuju najoptimalniji izbor opreme za pranje, sušenje i peglanje. U obzir se uzimaju vrsta veša koji se obrađuje kao i delatnost kojom se klijent bavi. Sastavni deo ovog procesa je izrada analize – projekcije troškova u radu vešernice.

Korak 1

Po priklupljanju podataka od klijenta, vrši se analiza istih i određuje se vrsta i kapacitet opreme potreban za rad. Vrši se izrada nekoliko varijanti ponuda/rešenja, i za svaku od njih se klijentu prezentuju prednosti.

Korak 2

Uz svaku varijantu se vrši izrada projekcije operativnih troškova, kako bi klijent bio detaljno upoznat sa troškovima radne snage, energenata, amortizacije i sl.

Korak 3

Klijent, nakon obavljenih konsultacija sa našim stručnjacima i uvidom u dostavljene materijale, donosi odluku i pristupa se izradi projektnog rešenja.

Zašto odabrati Covels?

Pažljivi i kvalitetni saveti u planiranju budućeg poslovanja Vaše vešernice su od ključnog značaja za optimalno funkcionisanje vešernice. Izborom Covelsa donosite ispravnu odluku.