Samouslužne perionice

Speed Queen je globalni lider u proizvodnji opreme za samouslužne perionice veša sa više od 100 godina iskustva u proizvodnji pouzdane i kvalitetne opreme. U kombinaciji sa naprednim tehnologijama i kvalitetnim servisom, pružamo apslolutno najniži trošak vlasništva na tržištu.

Javite nam se

Rešenje za Samouslužne perionice

U Speed Queen-u smo oduvek verovali da merilo uspeha čine kvalitet delova, tehnološke inovacije i performanse koje su proverene kroz dugo vreme postojanja. Naše postojanje, koje datira još od daleke 1908. godine, protkano je jedinstvenim inepokolebljivim ciljem – biti prvi. Ovaj cilj bio jekatalizator kojim je Speed Queen, svojim proizvodimai kvalitetom, postavljamo industrijske standarde zaefikasnost i pouzdanost. Speed Queen ostajedosledan u svojoj nameri da bude lider, i upravo tadoslednost čini da naši klijenti stalno redefinišugranice produktivnosti i profitabilnosti

Proces

U poslu sa samouslužnim perionicama veša, formula za uspeh je jednostavna – brzina i efikasnost koji uvećavaju broj pranja, što za rezultat ima povećanu profitabilnost. Speed Queen mašine za pranje i sušenje veša (profesionalne i komercijalne) su dizajnirane za efikasnu upotrebu, uz pružanje superiornih rezultata i performansi.

Vlasnici samouslužnih perionica veša biraju Speed Queen opremu zbog dobre cene, potencijalnog profita, jednostavne upotrebe i izdržljivosti, kao i izvrsnim završnim kvalitetom pranja i sušenja veša.
Robusna i kvalitetna izrada prilikom proizvodnje mašina za pranje i sušenje koje se koriste u samouslužnim perionicama obezbeđuju nesmetan i kontinuiran rad opreme svakog dana, nedelje i meseca. Visoka pouzdanost opreme Vas čini spokojnim.

Proizvodi

U kombinaciji mašina za pranje manjeg (modeli SF3J) i srednjeg kapaciteta (modeli UY135 ili UY180), mašina za sušenje UUT, u mogućnosti smo da Vam ponudimo optimalan kapacitet Vaše samoslužne perionice.

Kontakt