UC Serija

ANKERISANE MAŠINE ZA PRANJE VEŠA

 

UniMac ankerisani modeli mašina za pranje veša odlikuju se izvrsnim performansama, izdržljivošću i efikasnošću. Ove “radilice" su naprav-Ijene da Vam pruže rad bez briga. Snažna, kompjuterski optimizovana šasija izdržaće i najteže uslove rada u vešernici i pri tom sa lakoćom podneti nebalansiran veš u bubnju u cilju efikasnijeg i tišeg rada.

 

Kako bi se smanjili troškovi energije i radne snage, korisnici mogu iza-brati jednu od pet opcija lakih za korišćenje, čime se nudi značajna fleksibilnost i kontrola rada u Vašoj vešernici.

 

KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

 

Sila centrifuge od 200 G skraćuje vreme sušenja i povećava produktivnost

Kompjuterski optimizovana šasija je jača i obezbedjuje tiši rad

Snažni ležajevi i semerinzi

Dispanzer za deterdžente sa četiri pregrade

Grejanje na struju ili paru

 

KONTROLE UPRAVLJANJA

 

M30 kontrola upravljanja nudi 30 promenljivih programa koje možete modifikovati shodno Vašim potrebama. Ova kontrola takodje pruža 30 različitih nivoa vode radi smanjenja u potrošnji i lako se programira preko infracrvenog porta na mašini.

M9 kontrolu upravljanja karakteriše 9 podesivih programa pranja, 3 nivoa vode i do 5 signala za automatsko doziranje deterdženata.

M4 kontrola upravljanja omogućava četiri programa pranja za vešernice sa ograničenim izborom vrsta ne jako prljavog veša

 

Preuzimite katalog

® Registered trademark of Alliance Laundry Systems LLC © 2013 All Rights Reserved