Svi proizvodi

Električni generator pare sa elektronskom kontrolom, modeli BR 8-16

SKU: db74c599cbb2 Category: Tag:
Ostali modeli

BR 8 | BR 16

Kratak opis

• Električni generatori pare s elektronskom kontrolom razine vode
• Poseban dizajn za brzo i jednostavno održavanje te instalaciju
• Visoka kvaliteta zadovoljava europske standarde
• Proizvodnja pare od 3 do 16 kg, ovisno o modelu

Saznaj cenu
JEDNOSTAVNA INSTALACIJA I ODRŽAVANJE

Specijalni dizajn omogućava brzu i laku instalaciju uz dodatnu pogodnost lakog pristupa svim komponentama, što rutinsko održavanje čini jednostavnim i lakim.

VISOKI KVALITET

Ovi parni kotlovi su napravljeni od visokokvalitetnih materijala i usklađeni su sa evropskim CE standardima.

DELUKSE VERZIJA BR16

bojler od 9 litara BR16, takođe dostupan u Deluke verziji, kao i prethodni, ali se preporučuje za intenzivne radne cikluse. Komponente kao što su prekidač pritiska, sigurnosni ventili, elektromagnetni ventili za vodu i električni kablovi su poboljšani kako bi bolje izdržali velike količine posla.

O proizvodu

Električni generatori pare sa elektronskom kontrolom nivoa vode. Poseban dizajn omogućava brzu i laku instalaciju uz dodatnu pogodnost lakog pristupa svim komponentama, čineći rutinsko održavanje jednostavnim. Ovi parni kotlovi su napravljeni od visokokvalitetnih materijala i usklađeni su sa evropskim CE standardima. BR8 je kotao od 5 litara, snage 6 kV za proizvodnju pare od 3 kg do 9 kg/sat sa uključenim elektromagnetnim ventilom za paru i pumpom za vodu. BR16 je kotao od 9 litara snage 6 ili 8 ili 10 ili 12 kV za proizvodnju pare od 9 kg do 16 kg na sat, a uključeni su parni elektromagnetni ventil i pumpa za vodu.
Kotao od 9 litara BR16, takođe dostupan u Delux verziji, kao i prethodni, ali se preporučuje za intenzivne radne cikluse. Komponente kao što su prekidač pritiska, sigurnosni ventili, elektromagnetni ventili za vodu i električni kablovi su poboljšani kako bi bolje izdržali velike količine posla.

Kontakt