Prese za peglanje kragni i manžetni

SKU: 20507d87bccb Category: Tag:
Ostali modeli

COMPACT | CT-CP | TAURUS | LYBRA

Kratak opis

• Pneumatske prese za košulje sa parom zagrejanom glavom
• Ugrađeni vakuum, ali je potreban komprimovani vazduh
• Četiri različita modela
• Savršeno se kombinuje sa Sidi finišerima košulja
• Besprekorna završna obrada

Saznaj cenu
ČETIRI MODELA

KOMPAKTNO: vertikalna kragna i presa za manžetne dostupne u parnoj ili električnoj verziji. U električnoj verziji oba ormana se greju na struju. Zatvaranje glave sa 2 dugmeta i sigurnosnom šinom. CT-CP: presa za kragnu i manžetne sa zatvaranjem glave sa 2 dugmeta i sigurnosnom šinom. BIK: presa za kragnu i manžetne sa duplom kopčom za istovremeno pritiskanje 2 kragne i 4 manžetne. Zatvaranje glave sa 2 dugmeta i sigurnosnom šinom. LIBRA: rotirajuća četvorostruka kragna i presa za manžetne za istovremeno pritiskanje 4 kragne i 8 manžeta.

DOSTUPNE OPCIJE

bojler od 30 litara pogodan za napajanje finišera i rezervoara za kondenzat od nerđajućeg čelika.

Besprekorna završna obrada

prese garantuju besprekornu završnu obradu zahvaljujući snažnom pritisku i odličnoj distribuciji toplote na leđima. Sve prese su opremljene snažnim vakuum jedinicama koje omogućavaju postavljanje odeće i brzo uklanjanje zaostale vlage.

O proizvodu

Pneumatske prese za košulje sa parom zagrejanom glavom obloženom teflonom i dnom zagrejanim vakumom i parom. Prese garantuju besprekornu završnu obradu zahvaljujući snažnom pritisku i odličnoj distribuciji toplote na leđima. Sve prese su opremljene snažnim vakuum jedinicama koje omogućavaju postavljanje odeće i brzo uklanjanje zaostale vlage.
Dostupna su četiri modela: COMPACT – vertikalna kragna i presa za manžetne dostupne u parnoj ili električnoj verziji. U električnoj verziji oba ormana se greju na struju. Zatvaranje glave sa 2 dugmeta i sigurnosnom šinom. CT-CP – presa za kragnu i manžetne sa zatvaranjem glave sa 2 dugmeta i sigurnosnom šinom. BIK – presa za kragnu i manžetne sa duplom kopčom za istovremeno pritiskanje 2 kragne i 4 manžetne. Zatvaranje glave sa 2 dugmeta i sigurnosnom šinom. LIBRA – rotirajuća četvorostruka presa za kragne i manžetne za istovremeno pritiskanje 4 kragne i 8 manžeta.

Kontakt