Vakuumski sto za peglanje, model BF085

Kratak opis

• Jednostavna montaža i upotreba
• Radna površina sa grejačima, vakuumskim motorom i profesionalnom peglom
• Profesionalni rezultati u peglanju
• Kontinuirano snabdevanje vodom – neprekidan rad

Saznaj cenu
UGRAĐEN AUTOMATSKI BOJLER I PROFESIONALNA PEGLA

obezbeđeno kvalitetno peglanje uz kontinuirano snabdevanje parom

AUTOMATSKO DOPUNJAVANJE BOJLERA

nema potrebe za dopunjavanjem bojlera, čime se gubi u vremenu, već se bojler snabdeva vodom automatski iz rezervoara kapaciteta 10l, koji se dopunjava kada se isprazni. Pogodnost ove vrste rada je da ne postoji potreba za priključcima za vodu, što omogućava lako pomeranje stola i biranje mesta za rad.

VAKUUMSKA I GREJANA RADNA POVRŠINA

vakuumski motor i grejači na radnoj povrišini (stolu) obezbeđuju kvalitetne rezultate peglanja uz odvođenje pare iz stola.

O proizvodu

Model BF085 je sto za peglanje sa bojlerom od 3,5 L koji omogućava neograničenu autonomiju neprekidnog peglanja. Bakarni kotao sa spoljašnjim grejnim elementima garantuje visoku efikasnost i veću izdržljivost.

Grejani sto vam omogućava da sušite svoju odeću uz maksimalnu apsorpciju. Osim toga, sto u sebi ima i aspiracijski motor od 150 W koji će držati vašu odeću ravnomerno raspoređenom na dasci.

Grejanje daske se može regulisati priloženim termostatom. Zahvaljujući pedali, možete aktivirati usisavanje i izduvavanje kad god vam je potrebno. Sto je sklopiv i možete ga pomerati kroz objekat bez ikakvog napora zahvaljujući točkovima. Osim točkova, na donjoj strani postoje i rastegljive nožice od čelika koje obezbeđuju stabilnost prilikom upotrebe. Dodatno, ovaj sto je pogodan i za kućnu upotrebu zahvaljujući pristupačnoj ceni.

Kontakt


    Uporedi