Svi proizvodi

Mašine za mokro čišćenje – Softwash™

SKU: 9e818d6d97ed Category: Tag:
Ostali modeli

SW 105 | SW 135 | SW 180 | SW 240 | SW 280

Kratak opis

• SoftVash® Kstreme Care proces čišćenja garderobe (mokro čišćenje)
• Garderoba je zaštićena od kvarenja i bledenja
• Smanjenje troškova i povećanje produktivnosti
• Smanjenje potrošnje vode do 15%
• Visoko centrifugiranje za smanjenje vlage i brže sušenje

Saznaj cenu
SOFTVASH® KSTREME CARE PROCES

Proces čišćenja garderobe Vetclean. Umesto da okreće bubanj, sistem čini da voda „teče“ kroz garderobu.

ZAŠTIĆENA ROBA

Za razliku od standardnog vetclean-a, u našoj tehnologiji nema mehaničkog okretanja ormara, koji je ravnomerno zaštićen specijalnim zaštitnim deterdžentima. Ovi deterdženti štite garderobu od oštećenja, omogućavaju bezbednije sušenje i sprečavaju da veš izbledi.

VISOK KVALITET I UŠTEDA

Odlikuje ih izdržljivost, ekonomičnost i visok kvalitet opranog veša. Zahvaljujući visokoj centrifugi i smanjenju potrošnje vode do 15%, moguće je uštedeti vodu, struju i vreme potrebno za sušenje veša.

O proizvodu

Profesionalne (industrijske) mašine, modeli SW, specijalno su dizajnirane za SoftWash® Xtreme Care procese čišćenja garderobe (wetclean). Mašine su opremljene sa specijalnom tehnologijom Shower -Jet™, kod koje recirkulaciona pumpma povlači vodu sa dna bubnja i recirkuliše je nagore. Umesto okretanja bubnja, sistem čini da voda “teče” kroz garderobu. Za razliku od standardnog wetclean-a, u našoj tehnologiji nema mehaničkog okretanja garderobe, koja je ravnomerno zaštićena sa specijalnim zaštitnim deterdžentima. Ovi deterdženti štite garderobu od oštećenja, omogućavaju sigurnije sušenje i sprečavaju izbleđivanje veša.SW modeli se mogu koristiti i za konvencionalno pranje veša.
Odlikuju se izdržljivošću, štedljivošću i visokim kvalitetom opranog veša. Inovativna rešenja korišćena u proizvodnji ovih mašina omogućavaju smanjenje troškova i povećanje produktivnosti. Posebna pažnja je posvećena zaštiti životne sredine čime je smanjena potrošnja vode i do 15% u odnosu na starije modele na tržištu. Visoke G-sile koje se stvaraju tokom procesa centrifuge u SW modelima smanjuju ostatak vlage u opranom vešu. Ovo rezultira u smanjenim troškovima potrošnje gasa i el. energije tokom sušenja i peglanja veša, smanjujući vreme potrebno za sušenje i peglanje. Takodje, smanjuje se habanje veša čime mu se produžava životni vek. S obzirom da dolazi do smanjenja vremena potrebnog sa sušenje i peglanje, ostvaruju se uštede u potrošnji energije i angažovanju radne snage, što za rezultat ima i povećanu produktivnost u radu. Izradjene su od nerdjajućeg čelika.

Kontakt