Svi proizvodi

Kombinovana (spratna) mašina za pranje i sušenje veša, model ST3J

SKU: e63208e679dd Category: Tag:
Ostali modeli

ST3J

Kratak opis

• Kombinovana podna mašina idealna za manje prostore
• Fleksibilnost u radu zbog vertikalnog podešavanja mašine
• Kuantum® Gold kontrola
• Visoka profitabilnost i smanjenje troškova

Saznaj cenu
FLEKSIBILNOST U RADU

Vertikalni raspored mašina (mašina za veš na donjem, dok je mašina za sušenje na gornjem nivou) obezbeđuje fleksibilnost u radu, posebno imajući u vidu da je kontrola upravljanja za obe mašine lako dostupna.

QUANTUM® GOLD CONTROL

Revolucionarna Quantum® Gold kontrola kombinuje kontrolu mašine, programiranje i bežično povezivanje u jedinstven sistem koji uključuje: bežičnu mrežnu vezu, podešavanje nivoa vode i detaljno izveštavanje.

PROFITABILNOST

Dizajniran sa ciljem smanjenja troškova i povećanja prihoda, Quantum vam omogućava da dostignete neverovatne nivoe profitabilnosti.

O proizvodu

Kombinovane (spratne) mašine za pranje i sušenje veša idealne su za vešernice manjeg kapaciteta sa ograničenim prostorom. Vertikalna postavka mašina (mašina za pranje na donjem dok je mašina za sušenje na gornjem nivou) pruža fleksibilnost u radu, naročito imajući u vidu da je kontrola upravljanja za obe mašine lako dostupna. Mašina za pranje i mašina za sušenje veša rade nezavisno jedna od druge. Revolucionarna Quantum® Gold kontrola objedinjuje upravljanje mašinom, programiranje i bežično povezivanje u jedinstveni sistem koji podrazumeva: bežično povezivanje na mrežu, podešavanje nivoa vode i detaljno izveštavanje. Dizajnirana sa ciljem smanjenja
troškova i uvećanja prihoda, Quantum Vam omogućava dostizanje neverovatnih nivoa profitabilnosti.

Kontakt