Pegle

SKU: 6ef5986cf16b Category: Tag:
Kratak opis

• Inovativna, upravljiva i revolucionarna pegla
• Eksterna mikro i univerzalna ručka koja je savršeno ergonomska
• Konusni oblik đona za savršeno peglanje
• Grejni element i lavirint sa 31 komorom

Saznaj cenu
ODLIČNA DISTRIBUCIJA PARE

Konusni đon od livenog aluminijuma, sa unutrašnjim grejnim elementom i lavirintom sa 31 komorom za dobijanje suve pare čak i na niskim temperaturama. Dizajn sa 3 reda rupa omogućava odličnu distribuciju pare na tkanini i ušicu na kraju za otvaranje šavova. Novi termostat koji garantuje optimalnu temperaturu (125-180°C).

KONUSNI OBLIK ĐANA

Konusni oblik đona garantuje besprekorno peglanje čak i na teško dostupnim mestima (džepovi, manžetne, šavovi itd.).

SAVRŠENO ERGONOMSKA RUČKA

STAR LUKSE dolazi sa spoljnom mikro i univerzalnom ručkom koja je savršeno ergonomska. STAR verzija je opremljena patentiranim Triple-Touch sistemom, koji omogućava kontrolu mikroprekidača sa svake strane: leve, desne i centralne, koristeći peglu vertikalno veoma lako. Njegova jedinstvena ručka omogućava prilagođenu upotrebu pegle, otvorene ili zatvorene.

O proizvodu

Iz asortimana Sidi dolazi inovativna, upravljiva i revolucionarna pegla. STAR LUKSE je električna pegla na paru sa spoljnim mikro i univerzalnom ručkom koja je savršeno ergonomska.
Konusni oblik đona garantuje savršeno peglanje čak i na teško dostupnim mestima (džepovi, manžetne, šavovi, itd.). Pegla je dostupna i u verziji STAR, posebno pogodna za levoruke operatere, opremljena patentiranim Triple-Touch sistemom. Ovo omogućava kontrolu mikroprekidača sa svake strane: leve, desne i centralne, koristeći vertikalno gvožđe vrlo lako. Njegova jedinstvena ručka omogućava prilagođenu upotrebu pegle, otvorene ili zatvorene.
Konusni đon od livenog aluminijuma, sa unutrašnjim grejnim elementom i lavirintom sa 31 komorom za dobijanje suve pare čak i na niskim temperaturama. Dizajn sa 3 reda rupa omogućava odličnu distribuciju pare na tkanini i ušicu na kraju za otvaranje šavova. A novi termostat garantuje optimalnu temperaturu (125-180°C).
U asortimanu Sidi postoji još nekoliko izbora profesionalnih pegla koje ispunjavaju sve vrste zahteva za peglanje, a to su: Electronic 170, All Steam, Mini, Mini Professional, Seam Buster.

Kontakt


    Uporedi