Lutka za završnu obradu košulja, model LEO

SKU: ee5f8e98319b Category: Tag:
Kratak opis

• Širok spektar peglanja različitih vrsta veša
• Cilj ove mašine je da smanji potrošnju energije i veličinu mašine
• Pristupačna cena za odličan kvalitet
• Konstantna temperatura za veću produktivnost
• Inovacije u pogledu brzine i kvaliteta završne obrade

Saznaj cenu Uporedi proizvod
Uporedi proizvod
PRODUKTIVNA ZAVRŠNA OBRADA

LEO je mašina za doradu košulja pogodna za doradu muških košulja, polo majica, kuvarskih i medicinskih uniformi, a zahvaljujući čvrstom, jednostavnom i laganom dizajnu omogućava izuzetan kvalitet štampe i produktivnost od oko 35 košulja/sat.

KONSTANTNA TEMPERATURA

Ova mašina održava konstantnu temperaturu vazduha od 150° i prenosi vazduh kroz posebne kanale do ventilatora kako bi se ubrzalo sušenje košulja, smanjujući potrošnju energije za 20 do 30%, uz kraće vreme sušenja i veću produktivnost.

PLC TOUCH SCREEN

Ekran osetljiv na dodir za prilagođenu kontrolu svih funkcija, ciklusa završne obrade, produktivnosti operatera, dijagnostike, ažuriranja softvera i samotestiranja. Kada je sistem povezan sa ruterom preko Ethernet porta ili preko VI-FI, omogućava daljinsko upravljanje.

O proizvodu

Leo ima širok asortiman pegla, uključujući muške košulje, ženske bluze, polo majice, medicinske uniforme i uniforme kuvara. Ova mašina koristi naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i interakciji sa korisnicima kako bi se postigao krajnji cilj smanjenja potrošnje energije i veličine mašine. To ga čini najsavremenijom mašinom pristupačnom za svaku perionicu košulja. H.A.R.S. (Hot Air Recoveri Sistem), je efikasan sistem za ponovno hvatanje vazduha iz presa za ramena. Ova mašina održava konstantnu temperaturu vazduha od 150° i prenosi vazduh kroz posebne kanale do ventilatora kako bi se ubrzalo sušenje košulje, smanjujući potrošnju energije za 20 do 30%, uz kraće vreme sušenja i veću produktivnost. Dodatne inovacije uključuju prednju kliznu lopaticu i potpuno novi sistem stezaljki za manžetne, sa rotirajućim zaobljenim stezaljkama. Kontrolne funkcije PLC TOUCH SCREEN-a i završni ciklusi su podesivi i integrisani u glavni okvir. Radi radnika, kontrole osnovnih funkcija su ponovljene na prednjoj pedali sa prilagodljivim tasterima. Ako je povezan preko Ethernet porta, moguće je kontrolisati Poni Touch tehnologiju sa udaljene lokacije. Verzija „TOTAL ELECTRIC“, zajedno sa „potpuno električnom“ verzijom prese za kragnu, omogućava ugradnju visoko produktivnog i profesionalnog sistema za peglanje košulja bilo gde bez potrebe za parom ili vodom. Verzija „TOTAL ELECTRIC“ takođe nudi mogućnost izbora „ECO“ ili „PRO“ rada u skladu sa različitim raspoloživim izvorima napajanja i obima proizvodnje.

MODELI

Karakteristike mreže

Snaga motora vakuuma (kW)

Snaga električnih grejača (kW)

Snaga grejača - lutka za peglanje (kW)

Snaga motora ventilatora (kW)

Priključak za paru (inch)

Priključak za komprimovani vazduh (inch)

Odvod kondenzata (inch)

Radni pritisak pare (bar)

Potrošnja pare (kg/h)

Pritisak vazduha (bar)

Potrošnja vazduha (Nl/min)

Ukupne dimenzije (mm)

Neto težina (kg)

Bruto težina (kg)

Zapremina (m³)

LEO - STEAM

400 V/3 + N/50 Hz 

0,25 

1,5 

1/2" 

1/4" 

1/2" 

5÷7 

15÷20 

15 Nl/cycle 

1980 x 1260 x 2300 

350 

400 

5,74 

LEO - ELECTRIC

400 V/3 + N/50 Hz 

0,25 

2 x 6,75 

2 x 0,80 

1,5 

1/4" 

15 Nl/cycle 

1980 x 1260 x 2300 

350 

400 

5,74 

Kontakt


    Uporedi