Lutka za završnu obradu košulja, model PEGASUS PRO

SKU: b458cbfff52f Category: Tag:
Ostali modeli

PEGASUS PRO

Kratak opis

• Lutka/presa za lakšu doradu košulja, majica i jakni
• Čvrsta i kompaktna struktura sa integrisanim motorom ventilatora i usisivačem unutar mašine
• Podesiva visina sa ugradnjom držača za vrat od minimalno 148 cm do maksimalno 155 cm
• Ima snažan ventilator od 3 KS koji garantuje brže sušenje veša
• PLC interfejs za potpunu i jednostavnu kontrolu

Saznaj cenu
NOVI DIZAJN LUTKI

Novi dizajn kolica sa prednjim i zadnjim stranama za presvlačenje teflonom koji omogućavaju preciznije i brže pozicioniranje košulje, kao i besprekornu završnu obradu na širokom spektru veličina košulja.

POVRATAK VRUĆEG VAZDUHA

Patentirani sistem za rekuperaciju vrućeg vazduha (HARS) koji omogućava smanjenje potrošnje pare za 20%, smanjujući vreme ciklusa duvanja i poboljšavajući produktivnost.

PLC INTERFEJS

superiorni multi-boji ekran osetljiv na dodir PLC interfejs omogućava potpunu kontrolu ove opreme, od podešavanja radnih ciklusa do analize i dijagnostike čak i sa daljinskim pristupom, koristeći vezu sa softverom za upravljanje radnjom.

O proizvodu

PEGASUS PRO, lutka za doradu veša je najbolje rešenje za presovanje završne obrade košulja, polo majica, kuvarskih i bolničkih jakni. Kombinuje uspešne karakteristike prethodne verzije sa sledećim inovacijama: novi dizajn lutke sa oblikovanim dolarima obloženim teflonom koji omogućava preciznije i brže pozicioniranje košulje, kao i besprekornu završnu obradu širokog spektra veličina košulja; snažan 3HP ventilator koji garantuje brže sušenje košulje; patentirani sistem rekuperacije toplog vazduha (HARS) koji omogućava smanjenje potrošnje pare za 20%, skraćujući vreme ciklusa duvanja i poboljšavajući produktivnost.
Vrhunski multi-kolor ekran osetljiv na dodir PLC interfejs omogućava potpunu kontrolu ove opreme, od podešavanja radnih ciklusa do analize i dijagnostike čak i sa daljinskim pristupom, koristeći vezu sa softverom za upravljanje radnjom.
PEGASUS PRO je dostupan u standardnoj verziji sa pneumatskim zatezačem rukava, iu SM verziji bez ramena i zatezača rukava.
Glavne karakteristike PEGASUS PRO lutke za završnu obradu su parno zagrejane i teflonom obložene dolare da bi se izbegao sjaj na tamnim košuljama, klizna prednja strana koja omogućava operateru da obuče majicu bez ikakvog pokreta, parno zagrejano i teflonom obloženo rame i presa za rukave i pneumatska, zatezač manžeta podesiv po visini sa specijalno oblikovanim stezaljkama za savršeno pristajanje na rukav košulje.
Pored toga, dostupne su i opcije kao što su komplet za internet vezu, uređaj za zatezanje kratkih rukava, ogledalo, HARS sistem rekuperacije toplog vazduha.

Kontakt