Lutka za završnu obradu košulja, model PEGASUS PRO

SKU: b458cbfff52f Category: Tag:
Modeli

PEGASUS PRO

Kratak opis

• Lutka/presa za lakšu doradu košulja, majica i jakni
• Čvrsta i kompaktna struktura sa integrisanim motorom ventilatora i usisivačem unutar mašine
• Podesiva visina sa ugradnjom držača za vrat od minimalno 148 cm do maksimalno 155 cm
• Ima snažan ventilator od 3 KS koji garantuje brže sušenje veša
• PLC interfejs za potpunu i jednostavnu kontrolu

Saznaj cenu Uporedi proizvod
Uporedi proizvod
NOVI DIZAJN LUTKI

Novi dizajn kolica sa prednjim i zadnjim stranama za presvlačenje teflonom koji omogućavaju preciznije i brže pozicioniranje košulje, kao i besprekornu završnu obradu na širokom spektru veličina košulja.

POVRATAK VRUĆEG VAZDUHA

Patentirani sistem za rekuperaciju vrućeg vazduha (HARS) koji omogućava smanjenje potrošnje pare za 20%, smanjujući vreme ciklusa duvanja i poboljšavajući produktivnost.

PLC INTERFEJS

superiorni multi-boji ekran osetljiv na dodir PLC interfejs omogućava potpunu kontrolu ove opreme, od podešavanja radnih ciklusa do analize i dijagnostike čak i sa daljinskim pristupom, koristeći vezu sa softverom za upravljanje radnjom.

O proizvodu

PEGASUS PRO, lutka za doradu veša je najbolje rešenje za presovanje završne obrade košulja, polo majica, kuvarskih i bolničkih jakni. Kombinuje uspešne karakteristike prethodne verzije sa sledećim inovacijama: novi dizajn lutke sa oblikovanim dolarima obloženim teflonom koji omogućava preciznije i brže pozicioniranje košulje, kao i besprekornu završnu obradu širokog spektra veličina košulja; snažan 3HP ventilator koji garantuje brže sušenje košulje; patentirani sistem rekuperacije toplog vazduha (HARS) koji omogućava smanjenje potrošnje pare za 20%, skraćujući vreme ciklusa duvanja i poboljšavajući produktivnost.

Vrhunski multi-kolor ekran osetljiv na dodir PLC interfejs omogućava potpunu kontrolu ove opreme, od podešavanja radnih ciklusa do analize i dijagnostike čak i sa daljinskim pristupom, koristeći vezu sa softverom za upravljanje radnjom.

PEGASUS PRO je dostupan u standardnoj verziji sa pneumatskim zatezačem rukava, iu SM verziji bez ramena i zatezača rukava.
Glavne karakteristike PEGASUS PRO lutke za završnu obradu su parno zagrejane i teflonom obložene dolare da bi se izbegao sjaj na tamnim košuljama, klizna prednja strana koja omogućava operateru da obuče majicu bez ikakvog pokreta, parno zagrejano i teflonom obloženo rame i presa za rukave i pneumatska, zatezač manžeta podesiv po visini sa specijalno oblikovanim stezaljkama za savršeno pristajanje na rukav košulje.

Pored toga, dostupne su i opcije kao što su komplet za internet vezu, uređaj za zatezanje kratkih rukava, ogledalo, HARS sistem rekuperacije toplog vazduha.

MODELI

Karakteristike mreže

Snaga motora vakuuma (kW)

Snaga motora ventilatora (kW)

Priključak za paru (inch)

Priključak za komprimovani vazduh (inch)

Odvod kondenzata (inch)

Radni pritisak pare (bar)

Potrošnja pare (kg/h)

Pritisak vazduha (bar)

Potrošnja vazduha (Nl/min)

Transportne dimenzije (mm)

Neto težina (kg)

Bruto težina (kg)

Zapremina (m³)

PEGASUS PRO

400V/3+N/50Hz 

0,4 

1,5 

1/2" 

1/2" 

2 x 1/2” 

5,0÷7,0 

24 ÷ 27 

5,5 

57 Nl/cycle 

2050 x 1260 x 1980 

675 

775 

5,1 

Kontakt


    Uporedi