Orman za završnu obradu veša, model SIRIO-291

SKU: e287126c356a Category: Tag:
Ostali modeli

SIRIO-291 | SIRI0 SOCKS

Kratak opis

• Rotirajući ormar za doradu bilo koje vrste odevnih predmeta
• Savršena toplotna izolacija vrata
• Minimalno opterećenje poda
• Jednostavno održavanje
• Dostupno samostalno ili za povezivanje na centralnu paru
• Dve verzije: Sirio-291 i Sirio Socks

Saznaj cenu
NOVI MIKROPROCESOR

Novi mikroprocesor sa 10 podesivih memorisanih programa; za jakne i pantalone mogu se izabrati dva glavna programa sa različitim radnim vremenom sa automatskim nizom ciklusa za brži rad.

SIRIO SOCKS

Orman za parnu završnu obradu pogodan za postavljanje čarapa, bilo koje vrste i veličine, sa prosečnom proizvodnjom od 400 ÷ 600 kom/sat. 24 držača se mogu postaviti na svaku stranu okretnih vrata za ukupno 48 ugradnih oblika.

SIRIO-291

Pogodan za završnu obradu gornje odeće, pantalona, suknji i haljina. Sadrži spoljni ventilator za precizno podešavanje odeće pre ciklusa ili za brzo sušenje posle ciklusa ili za operacije četkanja.

O proizvodu

Sirio-291 rotacioni ormar za završnu obradu je dizajniran za odličnu završnu obradu bilo koje vrste odevnih predmeta. Novi mikroprocesor u liniji SIRIO sa 10 podesivih memorisanih programa; za jakne i pantalone mogu se izabrati dva glavna programa sa različitim radnim vremenom sa automatskim nizom ciklusa za brži rad.
Ormari Sirio-291 su dostupni u dve verzije. Prvi od njih je SIRIO-291, koji je pogodan za završnu obradu gornje odeće, pantalona, suknji i haljina. Sadrži spoljni ventilator za precizno podešavanje odeće pre ciklusa ili za brzo sušenje posle ciklusa ili za operacije četkanja. Druga verzija je SIRIO SOCKS orman za završnu obradu parom, pogodan za postavljanje čarapa, bilo koje vrste i veličine, sa prosečnom proizvodnjom od 400 ÷ 600 kom/sat. 24 držača se mogu postaviti na svaku stranu okretnih vrata za ukupno 48 ugradnih oblika.

Kontakt