Svi proizvodi

Univerzalna lutka za završnu obradu sakoa, kaputa, košulja i laboratorijskih mantila, model M-951

SKU: dc39859ceb8f Category: Tag:
Ostali modeli

M-951

Kratak opis

• Univerzalni finišer košulje sa ručnim zatezanjem
• Pomaže u promovisanju servisa košulja u hemijskim čistionicama
• Dizajniran za obradu malih količina košulja ili doradu gornje odeće
• Može završiti do 80 komada odeće na sat

Saznaj cenu
80 KOMADA ODEĆE NA SAT

M-951 može da obradi 20 košulja na sat, a može i da završi kapute, jakne, kabanice, gornju odeću. Završna obrada gornje odeće može dostići 80 komada na sat.

MIKROPROCESOR

Automatski podesivi ciklusi pomoću mikroprocesora za povezivanje sa spoljnim dovodom pare.

AUTOMATSKA KONTROLA CIKLUSOM

Na vazdušni pogon, sa automatskom kontrolom ciklusa za paru (ili mešavinu para/vazduh) i tajmere za vrući vazduh, M-951 će završiti celo telo košulje, a rukavi, kragna i manžetne će biti obrađene na vakuumu sto.

O proizvodu

Univerzalna mašina za doradu (finišer) za košulje sa ručnim zatezanjem. Pogodan je za hemijsku čistionicu koja želi da svojim kupcima promoviše svoju uslugu košulja. Idealno dizajniran za obradu malih količina košulja, može se koristiti i za doradu gornje odeće (jakne, kaputi, itd.)
M-951 može da obradi 20 košulja na sat i može da završi kapute, jakne, kabanice, gornju odeću. Proizvodnja gornje odeće može da dostigne 80 komada na sat.
Automatski podesivi ciklusi pomoću mikroprocesora – za povezivanje sa spoljnim dovodom pare. Odnosno, postolje radi na vazduh, sa automatskom kontrolom ciklusa za paru (ili mešavinu para/vazduh) i tajmeri ​​za vrući vazduh M-951 će upotpuniti celo telo košulje, a rukavi, kragna i manžetne će biti obrađene na vakuumski sto.

Kontakt