Svi proizvodi

Valjci za peglanje sa grejnim cilindrom i sa integrisanim automatskim uvlačenjem veša i slaganjem po dužini, tip FCUFF

SKU: 596b8723ad6f Category: Tag:
Ostali modeli

FCUFF 2000/500 | FCUFF 2600/500 | FCUFF 3200/500

Kratak opis

• Za velike količine veša
• Automatsko uvlačenje i savijanje veša
• Jednostavno mikroprocesorsko upravljanje
• Mogućnost suprotnog okretanja valjka i izmene dimenzija savijanja
• Maksimalna efikasnost i produktivnost u radu

Saznaj cenu
AUTOMATSKO hranjenje i preklapanje veša

Integrisani sistem za automatsko uvlačenje i savijanje veša po dužini, sa opcionim dodacima za preklapanje veša po širini i slaganje.

EFIKASNOST I UŠTEDA

Ogromne uštede u angažovanju radne snage i vremena jer je za posao dovoljna samo jedna osoba. Ovo obezbeđuje maksimalnu efikasnost i produktivnost u radu.

UPRAVLJANJE MIKROPROCESOROM

Jednostavna mikroprocesorska kontrola sa 20 fabrički podešenih programa peglanja, zajedno sa indikatorom brzine i temperature peglanja, omogućava lako i brzo prilagođavanje valjka bilo kojoj vrsti tkanine i režimu rada.

O proizvodu

Valjci za peglanje serije FCUFF nalaze svoje mesto u vešernicama koje imaju potrebu za peglanje velikih količina veša. Integrisani sistem za automatsko uvlačenje i savijanje veša po dužini, sa opcionim dodacima za savijanje veša po širini i njegovo slaganje (modeli sa radnim širinama 2600 i 3200 mm), postižu ogromne uštede u angažovanju radne snage ( mogućnost rada samo jedne osobe) i vremena, čime se postiže maksimalna efikasnost i produktivnost u radu. Izdržljive peglačke trake od Nomex® materijala, u kombinaciji sa kontaktnom površinom peglanja od preko 300°, pružaju izvrsne rezultate peglanja. Mikroprocesorsko upravljanje sa 20 podesivih programa omogućavaju širok dijapazon peglanja.

Kontakt