Svi proizvodi

Valjci za peglanje sa grejnim koritom, tip ACL

SKU: c7946f55262d Category: Tag:
Ostali modeli

ACL500X | ACL600X | ACL800X

Kratak opis

• Najviši standard kvaliteta i produktivnosti
• Pegla za sušenje sa grejanom kutijom
• Ravnomerno nanošenje toplote na peglu
• Sušenje i peglanje pri velikim brzinama
• Različiti prečnici cilindara, ali i modeli s duplim cilindrima
• Jednostavna kontrola upravljanja

Saznaj cenu
KVALITET I PRODUKTIVNOST

Pegla sa najvišim standardima kvaliteta i produktivnosti za obradu velike količine veša svaki dan. Za rad na mašini potrebna je samo jedna osoba, što smanjuje troškove rada.

BRZINA RADA

Kod prečnika cilindara 500, 600, 800 i 1200 mm, kao i kod modela valjaka sa duplim cilindrima (prečnika 800 i 1200 mm), ovi uređaji pružaju mogućnost sušenja i peglanja veša pri velikim brzinama, i u kombinaciji sa uređajima za uvlačenje, preklapanje i slaganje veša omogućavaju automatizaciju procesa obrade veša.

UNIFORMNO ZAGREVANJE

Poseban dizajn fleksibilnog ležaja za peglanje, unutar kojeg se nalazi termalno ulje pod pritiskom, omogućava ravnomerno zagrevanje cele površine za peglanje, što obezbeđuje rezultate peglanja koji mogu da zadovolje najviše standarde u industriji.

O proizvodu

ACL modeli za peglanje su odgovor za vešernice koje imaju potrebe za najvišim standardima kvaliteta i produktivnosti i koji obrađuju velike količine veša na svakodnevnom nivou. Samo jedna osoba može raditi za ovim mašinama, što ih čini izuzetno produktivnim sa aspekta troškova radne snage. Specijalan dizajn fleksibilnog peglajućeg korita, u čijoj unutrašnjosti se nalazi termalno ulje pod pritiskom, omogućava ravnomerno zagrevanje celokupne peglajuće površine čime se obezbeđuju rezultati peglanja koji mogu da zadovolje najviše standarde u industriji. Sa prečnicima cilindra od 500, 600, 800 i 1200 mm, kao i modelima valjaka sa duplim cilindrima (prečnici 800 i 1200mm), ovi uređaji pružaju mogućnost sušenja i peglanja veša pri velikim brzinama, a u kombinaciji sa uređajima za uvlačenje, savijanje i slaganje veša omogućavaju automatizaciju procesa obrade veša uz minimalno angažovanje radne snage. Fleksibilno korito valjka, koje se dobija laserskim varenjem iz jednog komada čelika, savršeno naleže na cilindar pod uglom od 206 stepeni (do 280 u King opcijama), povećavajući peglajuću površinu i samim tim produktivnost i kvalitet rada.

Kontakt