Uređaj za završnu obradu, model M501-502

SKU: 828b3868263f Category: Tag:
Ostali modeli

M501 | M502

Kratak opis

• Pogodno za sve vrste odeće, veličine i tkanine
• Specijalni sistem zatezanja za vrhunsku završnu obradu
• Automatsko pozicioniranje lutke pomoću fotoćelije
• Kontrolisani ili automatski ciklusi prilagođeni vašim potrebama
• Jednostavno rukovanje i nije potreban poseban rad

Saznaj cenu
VLAŽNO ČIŠĆENJE

Zatezni finišeri M501/M502 su dizajnirani da zadovolje potrebe sistema za mokro čišćenje, koji zahtevaju vertikalno zatezanje za savršenu završnu obradu šavova i revitalizaciju tkanine. Pogodno za sve vrste gornje odeće.

KONTROLOVANI ILI AUTOMATSKI CIKLUSOVI

Ciklusi se mogu kontrolisati pomoću mikroprocesora ili biti automatski ili ručni: podesivi protok pare, trajanje i temperatura, podesivi protok toplog vazduha, prema vrsti i stilu tkanine. Spreman za povezivanje na spoljni dovod pare i vazduha.

JEDNOSTAVNO ZA KORIŠĆENJE

Sa mikroprocesorskom kontrolom ciklusa, kapacitet skladištenja je do 10 programa. Dostupan sa fiksnom ili rotirajućom za 270°. Za postizanje odličnih rezultata nije potreban poseban rad.

O proizvodu

Univerzalni uređaj za završnu obradu sa zatezanjem za spoljne odevne predmete – povezati na dovod pare. Prigodan za sve tipove spoljne odeće. Posebno preporučiv za tretmane WET CLEANING-a.
Automatsko pozicioniranje grudnog dela veličini odeće. Ciklusi se mogu kontrolisati mikroprocesorom ili biti automatski, i manualni: prilagodiv tok pare, trajanje i temperatura, prilagodiv tok toplog vazduha, prema tipu i stilu tkanine. Spreman za povezivanje na eksterni dovod pare i vazduha.

Kontakt