Automatski uređaj za uvlačenje veša, AAFV

SKU: 92a7233017f5 Category: Tag:
Ostali modeli

AAFV30 | AAFV33 | AAFV35

Kratak opis

• Uređaj za automatsko pranje
• Jednostavna kontrola upravljanja PLC-om
• Produktivnost od oko 500 komada veša na sat
• Centralni sistem za sakupljanje prašine
• Čelična konstrukcija zaštićena od rđe

Saznaj cenu
UPRAVLJANJE PLC-om

ekran osetljiv na dodir od 5,7" sa relevantnim podacima sa mogućnošću programiranja i do 100 mogućih programa za slaganje. Laka rezervna kopija podataka preko USB memorije i laka obuka operatera, sa svim funkcijama objašnjenim na ekranu.

BRZINA I EFIKASNOST

Jedna automatska stanica sa kopčama u sredini uređaja. Veliki komadi veša se hvataju sa dve štipaljke i stavljaju na uvodne trake uređaja. Dva zaposlena mogu da upravljaju jednom stanicom sa štipaljkama i postignu produktivnost od oko 500 komada veša na sat.

KVALITET

Čelična konstrukcija: šasija sa dugim vekom trajanja zaštićena od rđe procesom plastifikacije („premazivanje prahom“).

O proizvodu

AAFV je automatski usisivač za veš. Uređaj je brz i efikasan, au sredini uređaja se nalazi jedna automatska stanica sa kopčama. Veliki komadi veša se hvataju sa dve štipaljke i stavljaju na uvodne trake uređaja. Dva zaposlena mogu da opslužuju jednu stanicu štipaljkama i postignu produktivnost od oko 500 komada veša na sat.
Čelična konstrukcija vakuum uređaja je odlika kvaliteta mašine, šasija sa dugim vekom trajanja je zaštićena od rđe postupkom plastifikacije („praškasti premaz“).
Takođe ima jednostavnu kontrolu upravljanja PLC-om sa ekranom osetljivim na dodir od 5,7″ sa relevantnim podacima sa mogućnošću programiranja i do 100 mogućih programa za slaganje. Lako pravljenje rezervnih kopija podataka preko USB memorije i laka obuka operatera, sa svim funkcijama objašnjenim na ekranu .

Kontakt