Svi proizvodi

Uređaji za slaganje čaršafa sa padajućom slagačicom, ASFV

SKU: bc7c1cec41bb Category: Tag:
Ostali modeli

ASFV30 | ASFV33 | ASFV35

Kratak opis

• Najbolje rešenje za čaršave, pokrivače, stolnjake i velike komade posteljine
• Stvara uštede radne snage
• Visoka produktivnost i kvalitet slaganja veša
• Jednostavna kontrola upravljanja PLC-om
• Brzina i prilagodljivost

Saznaj cenu
PRODUKTIVNOST I KVALITET

Visokobrzi slagač za slaganje u jednu liniju sa 2 uzdužna i 3 poprečna slagača i slagačima. Svojom brzinom stvara uštede u radnoj snazi i značajno povećava produktivnost i kvalitet veša.

UPRAVLJANJE PLC-om

ekran osetljiv na dodir od 5,7" sa relevantnim podacima sa mogućnošću programiranja i do 100 mogućih programa za slaganje. Laka rezervna kopija podataka preko USB memorije i laka obuka operatera, sa svim funkcijama objašnjenim na ekranu.

BRZINA I PRILAGODLJIVOST

Standardna maksimalna dužina višelinijskog slaganja je 1200 mm, dok je automatska sinhronizacija brzine od 7 do 50 m/min. Uređaj za slaganje (slagač) se može postaviti na desnu ili levu stranu, u zavisnosti od prostora u vašoj vešernici.

O proizvodu

ASFV su uređaji i najbolje rešenje za čaršave, pokrivače, stolnjake i velike komade posteljine. Brzi slagač za slaganje u jednu liniju sa 2 uzdužna i 3 poprečna slagača i slagačem. Svojom brzinom stvara uštede u radnoj snazi i značajno povećava produktivnost i kvalitet veša. Standardna maksimalna dužina višelinijskog slaganja je 1200 mm, a automatska sinhronizacija brzine od 7 do 50 m/min. Uređaj za slaganje (slagač) se može postaviti na desnu ili levu stranu, u zavisnosti od prostora u vašoj vešernici. Jednostavna kontrola upravljanja PLC-om sa ekranom osetljivim na dodir od 5,7″ sa relevantnim podacima sa mogućnošću programiranja i do 100 mogućih programa za slaganje. Laka rezervna kopija podataka preko USB memorije i laka obuka operatera, sa svim funkcijama objašnjenim na ekranu.

Kontakt