Mašina za savijanje peškira, model ATFVC3

SKU: 330f2929061c Category: Tag:
Ostali modeli

ATFVC3

Kratak opis

• Lako slaganje peškira i suvog veša uz pomoć velike brzine
• Dostupan u nekoliko verzija sa uzdužnim ili francuskim savijanjem
• Mogućnost slaganja do 1200 peškira na sat
• Jednostavna kontrola upravljanja PLC-om

Saznaj cenu
DOSTUPNO U DVE OPCIJE

Uređaj je dostupan u nekoliko verzija: Standardno savijanje sa 1, 2 ili 3 uzdužna i jednim poprečnim savijanjem i Francusko savijanje sa jednim poprečnim savijanjem.

VELIKE BRZINE

Samostojeći uređaj za sklapanje dizajniran za savijanje peškira i drugih suvih predmeta za veš pri velikim brzinama. Raspon radnih širina je od 1100 do 2400 mm, a brzina slaganja je oko 34 m/min, što pruža mogućnost slaganja do 1200 peškira na sat.

UPRAVLJANJE PLC-om

ekran osetljiv na dodir od 5,7" sa relevantnim podacima sa mogućnošću programiranja i do 100 mogućih programa za slaganje. Laka rezervna kopija podataka preko USB memorije i laka obuka operatera, sa svim funkcijama objašnjenim na ekranu.

O proizvodu

ATFVC3 je samostojeći uređaj za savijanje dizajniran za slaganje peškira i ostalih suvih komada veša pri velikim brzinama. Mogućnost jednog, dva ili tri uzdužna savijanja ili francusko savijanje, u kombinaciji sa 1 poprečnim savijanjem i slaganjem daje veliki izbor mogućnosti u radu. Složeni peškiri se vraćaju do operatera putem konvejera. Opseg radnih širina je od 1100 od 2400 mm, a brzina slaganja je oko 34 m/min, što pruža mogućnost slaganja do 1200 peškira na sat.

Kontakt