Mašina za savijanje peškira, model ATFVMF

SKU: d04d2029e5da Category: Tag:
Ostali modeli

ATFVMF

Kratak opis

• Napredni uređaj za savijanje, sortiranje i slaganje peškira i drugih suvih predmeta
• Dolazi u širokom spektru dimenzija
• Jednostavnost i brzina montaže
• Jednostavna kontrola upravljanja PLC-om

Saznaj cenu
DOSTUPNO U DVE OPCIJE

Uređaj je dostupan u nekoliko verzija: Standardno savijanje sa 1, 2 ili 3 uzdužna i jednim poprečnim savijanjem i Francusko savijanje sa jednim poprečnim savijanjem. Automatsko sortiranje na 3 mesta ispod mašine.

UPRAVLJANJE PLC-om

ekran osetljiv na dodir od 5,7" sa relevantnim podacima sa mogućnošću programiranja i do 100 mogućih programa za slaganje. Laka rezervna kopija podataka preko USB memorije i laka obuka operatera, sa svim funkcijama objašnjenim na ekranu.

BRZINA I EFIKASNOST

Fiksna brzina slaganja od 52m/min. Centralni transporter sa leve ili desne strane vraća veš do operatera ili nazad, u zavisnosti od potreba veša.

O proizvodu

ATFVMF je napredni uređaj za savijanje, sortiranje i slaganje peškira i drugih suvih predmeta.
Dolazi u širokom rasponu dimenzija, a fiksna brzina slaganja je 52m/min. Centralni transporter sa leve ili desne strane vraća veš do operatera ili nazad, u zavisnosti od potreba veša.
Uređaj je dostupan u nekoliko verzija: standardno savijanje sa 1, 2 ili 3 uzdužna i jednim poprečnim savijanjem i francusko savijanje sa jednim poprečnim savijanjem. Automatsko sortiranje na 3 mesta ispod mašine je takođe prednost. Jednostavna kontrola upravljanja PLC-om sa ekranom osetljivim na dodir od 5,7″ sa relevantnim podacima sa mogućnošću programiranja i do 100 mogućih programa za slaganje. Laka rezervna kopija podataka preko USB memorije i laka obuka operatera, sa svim funkcijama objašnjenim na ekranu.

Kontakt